Rom 𡽠Eng Home      Print      Add to Favorites      

SERVICII    |    ECHIPA    |    ASISTENTA JURIDICA    |    BURSA DE MARCI SI INVENTII    |    CONTACTATI-NE
CE ESTE PROPRIETATEA INTELECTUALA
CONSULTATII
BIBLIOTECA
INFO
CALEIDOSCOP
LINKSMARCI | INVENTII | MODELE INDUSTRIALE

 De ce sa cumpar?  |    De ce sa vind?

MARCI PROPUSE SPRE VINZARE SAU LICENTIERE

Toate marcile de mai jos sint deja inregistrate sau depuse spre inregistrare de catre clientii Agentiei FS PATENT S.R.L. Noi ne asumam doar corectitudinea si operativitatea actelor de cesiune sau licenta.

Clasificarea Internationala a Produselor si Serviciilor (Editia a 8-a)

Nr.
Marca
Numarul certificatului sau cererii
Clasele
Prioritate
Pret
1
CHANSON
ě└═Đ╬═
9660
33,41,42*
07.07.2003
Negociabil
2
GROMOFF
11788
32,33,34
17.01.2005
Negociabil
3
MAMMA NATURA
11846
03,05,29,30,32,33,35
09.02.2005
Negociabil
4
STOP & SHOP
11789
35,43
20.01.2005
Negociabil
5
PERPETUUM NOBILE
COLLECTION**
11790
03,12,14,25,33,35
20.01.2005
Negociabil

 *33 - votca;
   41 - organizarea spectacolelor, concertelor si show-urilor; servicii de divertisment; organizarea expozitiilor cu caracter cultural; organizarea discotecilor si cluburilor de noapte; servicii de inregistrari audio si video; organizarea unor concursuri de frumusete; music-hall-uri; studiouri de radio si televiziune; programe radio si TV; emisiuni de divertisment radiofonic si televizat;
  42 - ingrijiri medicale, de igiena si de frumusete; agentii matriomoniale; baruri snack, bufete; cafenele; cantine; case de interior; design de ambalaj; design industrial; design vestimentar; design de arta grafica; deservirea barurilor; deservirea meselor de sarbatoare si a nuntilor; filmari video; hoteluri; moteluri (servicii); restaurante; restaurante cu autoservire; saloane de frumusete; saloane de coafura; servicii de tipar; servicii fotografice; servicii de creare a fotocompozitiilor; tipar litografic; tipar ofset; tipar serigrafic.

 **Marca este protejata in: Republica Moldova, Germania, Franta, Italia si Elvetia.


"De ce sa cumpar?"

Ati putea sa intrebati: la ce bun sa cumpar o marca inca necunoscuta consumatorilor, pe care nimeni n-a vazut-o pe panouri stradale sau in pauzele publicitare de la televizor?

Face, zicem noi. Mai intii, pentru ca, achizitionind o marca gata inregistrata, economisiti o groaza de timp. Daca veti depune spre inregistrare o marca proprie, va trebui sa asteptati mai bine de un an "verdictulö AGEPI si inca nu se stie daca decizia va fi favorabila.

Asa insa sinteti scutiti automat de povara asteptarii. De multe ori afacerea "arde": noul produs trebuie deja lansat in piata, iar denumirea lui inca nu este protejata! Cu alte cuvinte va asigurati protectia businessului impotriva concurentilor neloiali acum, si nu miine sau poimiine. Nu e un avantaj real de a avea in buzunar certificatul de marca in doar doua luni?

Afara de aceasta, priviti atent si veti vedea ca multe dintre marcile oferite spre vinzare sint destul de reusite. Te pomenesti ca intr-o buna zi, cu efortul Dv, vor deveni adevarate branduri!

Daca ati źpus ochiul╗ pe vreuna dintre marcile expuse aici, trimiteti-ne un email (freshsys@hotmail.com) sau un fax (23.43.40). Daca nu v-a placut nimic, Vom avea placere sa auzim doleantele dv. ľ ce marca ati dori sa achizitionati si cam la ce pret.


"De ce sa vind?"

Daca sinteti titularul unei marci "competititve", dar care pur si simplu nu va mai trebuie, de ce sa stea nefolosita? In primul rind, la expirarea termenului de valabilitate, ea oricum va fi trecuta la arhiva, daca n-o veti reinnoi. Mai trebuie sa tineti minte ca daca o marca nu este folosita timp de cinci ani consecutiv, orcine poate solicita anularea ei si anularea se va produce daca nu veti prezenta dovezi documentare de folosire a marcii.

Dind insa marca "in chirie" sau vinzind-o, puteti cistiga mijloace suplimentare, care nu strica niciodata. Nu uitati de asemenea ca cesionarea sau licentierea marcii poate fi facute si partial, numai la anumite clase la care a fost inregistrata marca.

Asteptam cu placere ofertele dv. Scrieti-ne pe email (freshsys@hotmail.com) sau trimiteti-ne un fax (23.43.40), indicind neaparat denumirea si/sau imaginea marcii, numarul de inregistrare, denumirea titularului, numele persoanei responsabile, adresa, telefonul si, daca doriti, pretul orientativ al marcii. Va mai fi nevoie de o copie a certificatului de marca si de lista claselor pe care sinteti gata sa le comercializati.

Tranzactia va avea loc in baza unui contract cu titularul marcii. Plasarea ofertelor pe site-ul nostru este GRATUITA.
SERVICII | ECHIPA | ASISTENTA JURIDICA | BURSA DE MARCI SI INVENTII | CONTACTATI-NE